Sprey izolasyon püskürtme poliüretan köpük, ısı iletim katsayısı en düşük malzemedir.
%90 - 95 kapalı hücre yapısına sahiptir. Bu nedenle en iyi yalıtım malzemesidir. %40 - %60 ısı yalıtımı sağlar. Sprey poliüretan köpük, ek yeri olmayan yeni nesil yalıtım.
Polyurea, hızlı şekilde reaktive ve neme duyarsız bir kaplama özelliği, yüksek elastikiyet ve 6000 psi(40MPa) çekme gücüne sahip, % 500 uzama üzerine elastik ve karbona en yakın, sert bir kaplama sistemidir.
Su Yalıtım, Sürme ve Sprey Olarak Uygulanmakdadır. Püskürtme izolasyon Bina ve besi ciflikleri dahil her alan da kullanılmakdadır. Sprey su izolasyon artık yekbare şeklinde müşterilerimize uygulanmakda. Rutubet cözüm Merkezi Kuruldu!
Sprey Isı Yalıtım, Poliüretan Köpük Sprey poliüretan köpük özellikle, binaların cephe izolasyonunda, teras ve bina çatı altı izolasyonu uygulamalarında tercih edilmektedir. Poliüretan köpüğün en önemli özelliklerinden biri olan yalıtım sayesinde ciddi bir enerji tasarrufu söz konusudur. Sprey PU köpük, uygulama alanında içerisi ve dışarısı ile olan iklim farkını tamamen keser ve izolasyonu maksimum derecede sağlar. Isı yalıtımına ek olarak su ve ses yalıtımı konusunda da tasarruf sağlanır. Sprey poliüretan köpük ek yeri olmayan, solvent içermeyen ısı köprüsü oluşturmaan bir püskürtme ısı yalıtım sistemidir. Sprey izolasyon püskürtme poliüretan köpük, ısı iletim katsayısı en düşük malzemedir. %90 - 95 kapalı hücre yapısına sahiptir. Poliüretan köpüklerin yapısı kapalı hücrelerden oluşur. Köpük serttir ve ısı iletkenlik katsayısı, yani lambada değeri, ahşap, kaya yünü, polistiren gibi diğer izolasyon malzemelerine oranla daha düşüktür. Bu nedenle ısı yalıtım özelliği daha iyidir. Örneğin, kaya yününün sağladığına eşdeğer bir yalıtım, kaya yününün yarı kalınlığında poliüretan köpük ile elde edilebilir. İzolasyon amaçlı kullanılan bazı malzemelerin ısı iletim katsayıları yaklaşık olarak. Kaya Yünü 0, 050, Cam Yünü 0, 045, Mantar 0, 045, Doğal Elyaf 0, 040, Taş Yünü 0, 040, Extrude PS 0, 035, Poliüretan 0, 025 Bu katsayının yanında, hücre boyu, kapalı hücre oranı, köpük yoğunluğu, sıkıştırma dayanımı gibi parametrelerin yanında yanıcılık özelliği de sert köpükler için önemlidir.
Etiketler
Henüz bu firma için bir yorum yazılmamış.